Photos of the Vendiro office

Ons verhaal

Vendiro is in 2013 ontstaan vanuit de observatie dat er geen schaalbare oplossingen waren voor grote internationale verkopers om te verkopen op marketplaces. Lange tijd ondervonden de Vendiro-founders bij één van de grootste Nederlandse e-commercepartijen hoe het was om te werken met een zelfgebouwde oplossing die voorraad, prijzen en orders koppelde aan een marketplace. Maar omdat marketplaces een belangrijker afzetkanaal werden voor verkopers, groeiden ook de ambities. Met Vendiro werd er een geavanceerde SaaS-oplossing neergezet, met uitstekende persoonlijke service. Het was die unieke combinatie van slimme software en goed onderbouwd advies, die in rap tempo zorgde voor meer klanten. Daarnaast kwamen er steeds meer marketplaces in Europese landen bij. De garagebox in Leiden waarin Vendiro startte, werd ingeruild voor een kantoor met veel ruimte voor uitbreiding. Want om een hoog niveau van service te blijven bieden, groeit het aantal professionele en enthousiaste medewerkers continu. En de klanten, die groeien mee.

Marketplaces: onze focus

Heel bewust hebben wij ervoor gekozen om ons puur te richten op marketplaces. Die focus vinden wij belangrijk om de specialistische dienstverlening te kunnen bieden die jij als serieuze speler met groeiambitie verdient. Het geeft ons de kennis om:

…ons slimme algoritme continu te ontwikkelen. Wij zorgen er al sinds 2012 voor dat onze software zeer onderscheidend is. Ons algoritme groeit en samen met jou groeien wij mee.
…een duurzame relatie met jou aan te gaan. Je hebt pas iets aan ons advies als het jou ook op de lange termijn wat oplevert. Wij denken verder, samen met jou.


…jou onderbouwd, strategisch advies te kunnen geven. Wij nemen tijd voor kwaliteit. Eerst zoeken wij alles goed uit en daarna gaan we met jou om tafel. Introduceren wij in de tussentijd een nieuwe feature die je moet kennen of zien we bijvoorbeeld dat je voorraad onder de maat is geweest? Dan benaderen we jou. Proactief, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.
…jou de persoonlijke service te kunnen bieden die je verdient. Jij hebt jouw persoonlijke, ervaren accountmanager die volledig op de hoogte is van jouw case en jou dus optimaal kan begeleiden. Bovendien ben je verzekerd van een snel, goed onderbouwd antwoord. Altijd.


Maak kennis met ons team

Ons ervaren team van jonge professionals zet zich dagelijks in om jou succesvoller te maken op marketplaces. Vol enthousiasme, met een scherp oog voor kwaliteit en op de persoonlijke manier die bij ons past.

Image of Twan Rutten
Twan Rutten
CEO, Founder
Image of Bart van den Tol
Bart van den Tol
CTO, Founder
Image of Eva Kraak
Eva Kraak
Lead customer success
Image of Niels Rengelink
Niels Rengelink
Sales Development Rep.
Image of Jeroen Verwer
Jeroen Verwer
Accountmanager
Image of Joey van der Gaag
Joey van der Gaag
Accountmanager
Image of Tim Blom
Tim Blom
Integratie specialist
Image of Edwin van de Pol
Edwin van de Pol
PHP developer
Image of Guus van de Garde
Guus van de Garde
PHP developer
Image of Lex de Ruijter
Lex de Ruijter
PHP developer
Image of Robin Smit
Robin Smit
Product Owner
Image of Colette Fakkert
Colette Fakkert
Customer Support Specialist
Image of Daan van Alphen
Daan van Alphen
Sales Development Representative
figure

Een fijne werkplek

Korte lijntjes, daar houden wij van. Niet alleen met onze klanten, ook onderling op de werkvloer. Daarom zitten al onze afdelingen bij elkaar in één kantoor. Goed bereikbaar en een paar minuten verwijderd van hartje Leiden. Ook nu we vanwege Covid voornamelijk thuiswerken, houden we de spirit erin met online pubquizzen en teamwandelingen. Bij gebrek aan een feestje én de pooltafel die ons de nodige ontspanning bezorgt.

Wij zijn altijd op zoek naar talent!

Wil jij onderdeel uitmaken van een jong, gemotiveerd team dat zich elke dag bezighoudt met een mooi e-commerceproduct in ontwikkeling? Talent is altijd meer dan welkom!

Laat van je horen

Blijf up to date met Vendiro

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en interessante marketplace-ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

nieuwsbrief