Over home24

home24 is één van de grootste e-commerce platformen in Europa. In 2009 opgericht met het doel om online winkelen voor home & living gemakkelijker en toegankelijker te maken. Op home24 kunnen mensen terecht voor alles op het gebied van meubels, lampen, badkamers, keuken en tuinen. Zowel om producten te kopen als om inspiratie en advies op te doen. Met meer dan 200.000 dagelijkse bezoekers, 2 miljoen actieve klanten en een return rate van minder dan 10%, staat home24 als een huis.  

Verkopen op home24.at

Als verkoper van huis, tuin en/of keukenartikelen, wil je op home24.at vertegenwoordigd zijn. De marketplace is alleen open voor verkopers die door home24 zijn uitgenodigd en goedgekeurd. Zo zorgen ze ervoor dat er één offer per product is. Dit tegen een maandelijkse fee + 15% commissie. Wel ben jij zoals bij de meeste marketplaces volledig verantwoordelijk voor het fulfilment proces, zoals verpakken, verzenden, klantenservice én gratis retours.

Tips van onze experts

Veel Europese marketplaces zijn gestart met fashion en hebben daarna Wonen als categorie toegevoegd. home24 is één van de weinige marketplaces die echt begonnen met meubels en inrichting en zich daar nog steeds op richten. Het bedrijf en de website zijn daardoor volledig ingericht voor deze productcategorieën.

Verkopen op home24.at met Vendiro

Het marketplace-managementsysteem van Vendiro heeft een directe koppeling met home24.at. Dit zorgt ervoor dat je alle productinformatie op home24, je voorraden en administratie gemakkelijk kunt managen. Zo zorg je voor meer overzicht, efficiëntie én meer omzet en marge. 

Wil je meer weten over home24.at en wat de voordelen van Vendiro zijn voor jou? Plan dan een persoonlijk gesprek met Niels in.  

Plan een adviesgesprek
Terug naar het marketplace overzicht