HomeDeco in het kort

  • Goede plaats om unieke producten te tonen 
  • Pure Player, concurreren niet met hun partners 
  • Alleen geselecteerde partners worden toegelaten 
  • Beperkt bereik en omzet 

Over HomeDeco

Tijdens hun zoektocht zal ruim 75% van de consumenten op zoek gaan naar aanvullende inspiratie voor ze een aankoop doen. Het liefst in de vorm van echte foto’s, video’s en eerlijk advies. HomeDeco geeft deze doelgroep eenvoudig toegang tot deze inspiratie. Door middel van blogs en social media, maar ook door de app Binnenkijkers. In deze app kunnen ‘echte klanten’ foto’s van hun aankopen uploaden en zo anderen inspireren.  

Verkopen op HomeDeco

HomeDeco wordt maandelijks door 1 miljoen gebruikers bezocht. Voor 75% zijn dit vrouwen. Op dit platform doet content er écht toe. Het is dé manier om consumenten te inspireren. Het is dan ook niet gek dat productinformatie altijd zelf aangeleverd moet worden. Je kunt dus niet inhaken op een bestaand product.  

figure

Tips van onze expert

"Ondanks dat de omzet wat beperkt is, vormt HomeDeco een mooie extra verkoopkanaal. Vooral voor producten die aansluiten bij de doelgroep en deze kunnen inspireren."

Verkopen op HomeDeco met Vendiro

De geavanceerde integratiesoftware van Vendiro, maakt jouw leven als online verkoper een stukje makkelijker. Via het platform kun je eenvoudig je productinformatie beheren en pushen. Daarnaast regel je je administratie én bekijk je je resultaten in het dashboard van Vendiro. Voor HomeDeco en alle andere marketplaces waar je actief bent. Dat scheelt gedoe en verhoogt je marge.

Wil je meer weten over verkopen op Homedeco of over Vendiro?

Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.  

Plan een adviesgesprek
Terug naar het marketplace overzicht