Zalando in het kort

  • Ook in België hét fashion platform
  • Streng op content
  • Moet met specifieke vervoerders werken
  • 49 miljoen klanten in 25 landen

Over Zalando

In 2008 begon Zalando als een Duitse schoenenmode-webshop. Inmiddels is het aanbod uitgegroeid naar 6.000 merken op het gebied van kleding, active wear en lingerie. Met ruim 49 miljoen klanten in 25 landen, is Zalando uitgegroeid tot hét fashion platform van Europa. Beautyproducten als make-up en verzorgingsproducten worden in 10 landen verkocht (waaronder Nederland en België). 

Verkopen op Zalando.fr

Zalando biedt in de webshop naast eigen producten, ook de producten van externe partijen aan. Volgens de huidige strategie van het platform, focust Zalando zich op het verder uitbreiden van het aanbod. Door middel van het Partner Program, kun merkeigenaren, fabrikanten en retailers hun producten te koop aanbieden op Zalando.fr. 
Om je merk een goed platform te bieden, krijg je op Zalando.fr een eigen pagina. Hierop kun je je productinformatie plaatsen en klantloyaliteit opbouwen
Om te mogen verkopen op Zalando.fr, moet je voldoen aan de servicevoorwaarden die Zalando stelt. Zoals gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en verzending door een door Zalando goedgekeurde logistieke partner. 

Tip van Vendiro Expert

Zalando.fr is een mooie toevoeging op Zalando Nederland, Duitsland en België. Wanneer je eerst de artikelen aanmaakt voor één land, kun je ze eenvoudig naar Zalando.fr pushen.

Verkopen op Zalando.fr met Vendiro

Verkopen op Zalando.fr is nu nog gemakkelijker gemaakt door de integratie met Vendiro. Je houdt overzicht en controle over je voorraad, bestellingen en administratie. Zo kun jij je bezighouden met opschalen en verkopen.  

Terug naar het marketplace overzicht