figure

Kies je voor Vendiro dan ben je bovendien verzekerd van

  • Een flinke omzetgroei. Ons slimme algoritme zorgt voor afzet- en omzetgroei met een optimale marge.
  • Eenvoudige integratie. Dankzij onze koppeling met jouw eigen systeem hoef je niet met elke marketplace afzonderlijk te integreren. Dit scheelt kosten én schaarse development-tijd
  • Een ervaren, persoonlijke accountmanager die je voorziet van begeleiding en advies. 
    Bij ons ben je geen nummer, je krijgt jouw eigen accountmanager toegewezen die precies weet wat er speelt en jou van goed advies voorziet. Met als resultaat: minder fouten, meer kennis voor jou en een snellere en betere groei.
  • Eenvoudig inzicht in alle relevante data dankzij ons handige dashboard
    Neem beslissingen op basis van data en heb altijd inzicht in verzending, annuleringen en retouren. Dit leidt tot een hoge rating en daarmee tot betere verkoopcijfers.

Vergaande automatiseringen

Dankzij de maatwerk-koppeling met jouw systeem, kunnen we vergaande automatiseringen doorvoeren die jou veel gemak opleveren. Denk aan:
Bundels en promoties
Bundels en promoties
Voeg eenvoudig bestaande producten samen, pas de vaste prijs van een product aan voor een beperkte tijd of geef korting wanneer een klant meer van een product koopt. Hiermee verbeter je omzet, marge en orderwaarde.
Automatische retourafhandeling
Automatische retourafhandeling
Je beheert annuleringen en retouren eenvoudig vanuit de Vendiro-portal, je eigen ERP- of webshopomgeving. Wij zetten het dan door naar de marketplaces.
Analyse en rapportages
Analyse en rapportages
Via onze analysetool heb je altijd inzicht in verzendingen, annuleringen en retouren. Dit leidt tot een hoge rating en daarmee tot betere verkoopcijfers.
Fullfilment door marketplace
Fullfilment door marketplace
Is jouw voorraad bij de marketplace op? Dan schakelen we meteen terug naar je eigen voorraad en passen de levertijd waar nodig aan.
Integratie op maat
Integratie op maat
Met ieder ERP- of webshopsysteem is een koppeling mogelijk. Samen gaan wij op zoek naar de beste manier om te integreren. Kan dit met een standaardplugin met jouw ERP- of webshopsysteem of gaan we voor maatwerk? Zo ben je verzekerd van de beste koppeling.
70+ marketplaces in Europa
70+ marketplaces in Europa

Met één koppeling openen wij de deur naar 70+ marketplaces in 13 Europese landen. Zo zorgen wij dat je schaalbaar succesvol bent.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een adviesgesprek aan

Samen groeien

Of je nu brand owner of retailer bent, jij wilt meer omzet, meer marge, meer marketplaces en meer tijd. Ben jij een serieuze speler met een groeiambitie, dan helpen wij jou graag. Op de manier die bij jou past.

Als retailer wil jij het koopblok winnen én er geld aan verdienen.

Wij zorgen met onze repricer - een algoritme waar we al sinds 2012 aan werken - dat dit op zeer slimme wijze lukt, aan de hand van geautomatiseerde processen.

Als brand owner wil jij goed gevonden worden op de juiste marketplaces.

Wij zorgen er samen met jou voor dat jouw content automatisch gedistribueerd wordt op de marketplaces waar jij wilt verkopen.