figure

De repricer: altijd winst

Handmatig vechten om een koopblok, wil je als grote retailer niet. Daarom zetten wij onze repricer in die 24 uur per dag, 7 dagen per week aan staat. Deze houdt rekening met zowel levertijd als beoordeling en voert continu grote en kleine prijsoptimalisaties door. Zo zorgen wij dat het koopblok van jou is, zonder onder de minimale prijs te komen.


Hebben andere integrators dan niet zo’n algoritme? Zeker wel. Die van ons beschikt echter over een uitzonderlijk hoge intelligentie. En ja, daar zijn we best trots op. Dat klanten die op onze service overstappen meer gaan verkopen of met een hogere marge, maakt ons heel blij.

Minder tijd én geld kwijt

Het koopblok winnen, is niet het enige wat we voor jou doen. Dankzij een maatwerk-koppeling met jouw systeem, kunnen we vergaande automatiseringen doorvoeren, die jou veel tijd en kosten schelen. Denk aan:
Bundels en promoties
Bundels en promoties
Voeg eenvoudig bestaande producten samen, pas de vaste prijs van een product aan voor een beperkte tijd of geef korting wanneer een klant meer van een product koopt. Hiermee verbeter je omzet, marge en orderwaarde.
Automatische retourafhandeling
Automatische retourafhandeling
Je beheert annuleringen en retouren eenvoudig vanuit de Vendiro-portal, je eigen ERP- of webshopomgeving. Wij zetten het dan door naar de marketplaces.
Automatische financiële afstemming
Automatische financiële afstemming
Onze financiële modules zorgen voor een sluitende boekhouding en besparen je veel handwerk.
Fullfilment door marketplace
Fullfilment door marketplace
Is jouw voorraad bij de marketplace op? Dan schakelen we meteen terug naar je eigen voorraad en passen de levertijd waar nodig aan.
De meest geavanceerde repricer in de markt
De meest geavanceerde repricer in de markt
Al sinds 2012 werken wij aan ons slimme algoritme, die wij continu blijven verbeteren aan de hand van wijzigingen bij de marketplaces. Hiermee zorgen wij voor meer omzet en winst voor jou.
Integratie op maat
Integratie op maat
Met ieder ERP- of webshopsysteem is een koppeling mogelijk. Samen gaan wij op zoek naar de beste manier om te integreren. Kan dit met een standaardplugin met jouw ERP- of webshopsysteem of gaan we voor maatwerk? Zo ben je verzekerd van de beste koppeling.

Wil je weten of je meer potentie uit je business kan halen?

Vraag onze potential scan aan
figure

Persoonlijke begeleiding en advies

Uniek bij Vendiro, is dat je wordt gekoppeld aan een ervaren, persoonlijke accountmanager die je voorziet van begeleiding en advies. Bij ons ben je geen nummer, je krijgt jouw eigen accountmanager toegewezen die precies weet wat er speelt en samen met jou serieuze stappen weet te zetten.

70+ marketplaces in 13 Europese landen

Marketplaces en integraties

Benieuwd welke marketplaces en integraties voor jou interessant zijn? Een kleine greep uit ons aanbod.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een adviesgesprek aan
Klanten aan het woord

Onze klanten waarderen ons met een 9.2 gemiddeld

Quote icon

Voor ons als eigenaar van het merk EXIT Toys is het belangrijk dat de content op alle marketplaces goed staat. Met Vendiro kunnen we vanuit 1 centrale plek onze content naar alle relevante marketplaces verspreiden, waardoor we overal snel en efficiënt (nieuwe) producten kunnen opvoeren.

EXIT Toys
EXIT Toys
Joris Aerts, Digital Marketing Manager
Quote icon

Dankzij de software, ervaring en het advies van Vendiro konden we heel snel uitrollen naar alle marketplaces in Europa.

Brand Unit
Brand Unit
Jeffrey Kuijsten, General Manager
Quote icon

We kregen gewoon heel veel positief advies en flexibiliteit en we werden ook niet in de kosten opgejaagd. Dan krijg je al snel het gevoel dat je serieus genomen wordt en dat ze goed met je meedenken.

Keter
Keter
Pieter van der Meer, Sales Manager E-commerce van Keter Benelux